Cultuurgeluid.nl
Cultuurgeluid.nl
Basisonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Voortgezetonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Speciaalonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Dagbesteding-en-zorgcoaching - Cultuurgeluid.nl
Catering en Events - Cultuurgeuid.nl
Bestel een Feestje - Cultuurgeluid.nl

FacebookCultuurgeluid.nl

Openingstijden

Cultuurgeluid biedt binnen het voortgezet onderwijs interessante concepten op het gebied van media, culinair beleven, muziek, dans, theater en veel meer.


Elk thema kan hierop worden toegepast. Met Cultuurgeluid beleeft men het vak CKV op een unieke wijze. Wanneer u Cultuurgeluid over de vloer hebt kunt u uitgaan van kwaliteit. Wij komen altijd in een team.
Een docent, een 2e begeleider en een assistent. Ook hebben wij altijd een coördinator ter plaatse. Vooral tijdens de complete workshop doe-dagen.


U betaald voor de benodigde hoofddocent per workshop en alle assist is voor onze rekening. Hierdoor kunnen uw aanwezige collega’s ook echt meegenieten van de workshop. Cultuurgeluid heeft alles in de hand. Onze collega’s zijn allemaal jeugdwerkers en weten elke doelgroep mee te nemen in het verhaal.

Er is affiniteit met de jeugdcultuur en alles wat er zich afspeelt in en om het voortgezet onderwijs. Wij beschikken ook over een pin automaat voor de CJP passen. Indien gewenst komen wij hiervoor bij u langs.  Wenst u meer info,  neem dan gerust contact met ons op.

  


Ijstraat 4, Enschede

053-4788591

0620140792

info@cultuurgeluid.nl

KVK : 08151487

Over ons

Contact

Partners

Powered by SiisDiid

  

info@siisdiid.com