Cultuurgeluid.nl
Basisonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Voortgezetonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Speciaalonderwijs - Cultuurgeluid.nl
Dagbesteding-en-zorgcoaching - Cultuurgeluid.nl
Catering en Events - Cultuurgeuid.nl
Bestel een Feestje - Cultuurgeluid.nl

Facebook


Openingstijden

CKV en Basisonderwijs

Cultuurgeluid biedt ook culturele educatie. Wij zijn een ervaren aanbieder van CKV gerichte activiteiten. Cultuurgeluid is een acceptant van de CJP cultuurkaart en beschikt ook over een systeem voor deze pasjes. Deze service is voordelig en landelijk inzetbaar. Wij maken indien gewenst snel en gemakkelijk uw weborder in orde.

  

Welkom bij Cultuurgeluid, de instelling waar culturele educatie, coaching en een actieve dagbesteding centraal staan. Een groot specialisme is dan ook het activeren van jeugd met gedragsproblematiek. Ook verrichten wij werkzaamheden op het gebied van re-activering en coaching. Cultuurgeluid werkt o.a voor zorginstellingen en re-integratiebureaus. op onze locatie aan de ijstraat 4 te Enschede beschikken wij over speciale benodigde faciliteiten voor een goede culturele dagbesteding.

  

Welkom bij Cultuurgeluid

Interactieve voorstelling op school

Cultuurgeluid Actueel

Ook voor een spannende stage

Activiteiten bij Cultuurgeluid / Ijstraat 4 / Enschede

Bij Cultuurgeluid kunt u ook deelnemen aan verschillende activiteiten op onze eigen locatie aan de ijstraat 4 in Enschede. Hier beschikken wij over een dansstudio, opname studio, feest locatie en graffiti plein. Klik op de knop: rooster lestijden voor meer informatie omtrent de workshops en de daarbij horende tarieven. Natuurlijk ook veel activiteiten voor kinderen en jong volwassenen.

Les rooster

Onze folder

Contact

24 en 25 Jan 2018!

Cultuurgeluid op de CEOB beurs in Utrecht

Contact

Powered by SiisDiid

  

info@siisdiid.com


Ijstraat 4, Enschede

053-4788591

0620140792

info@cultuurgeluid.nl

KVK : 08151487

Over ons

Contact

Partners

© 2015 All Rights Reserved